Hyresgästföreningen – Hyrestankar

Uppdrag: Att utveckla en digital plats där Hyresgästföreningens medlemmar, och andra som vill, kan dela med sig om sin åsikt om framtidens boende. Ärlig ofiltrerad feedback från medlemmar och icke-medlemmar utifrån områden som speglar Hyresgästföreningens interna förändringsarbete.
Lösning: Konceptet Hyrestankar, en digital anslagstavla där medlemmar och icke-medlemmar får tycka till om Hyresgästföreningen, hyresrätten och framtidens boende.
Genomförande: Vi tog fram ett kommunikationskoncept med formulering av erbjudandet. Innehåll, design och utveckling av webbplatsen hyrestankar.se
Resultat: Över 10 % svarsfrekvens. Kampanjen har ökat Hyresgästföreningens förståelse för medlemmarnas tankar, behov och önskemål kring hyresrätten och framtidens boende.
Om Hyresgästföreningen: Hyresgästföreningen har över en halv miljon medlemmar som tillsammans arbetar för att alla hyresgäster ska bo bra.
Webb: hyrestankar.se
Kundcitat: “Grattis alla till ett lyckat projekt. Jättekul att det gick så smidigt och att det blev så bra respons internt och bland användare!” – Jan Ferlin, Kommunikationschef / Hyresgästföreningen