Lovestore – Branding

Uppdrag: Rebranding av varumärket och butiken Lovestore.
Utmaning: Att skapa ett koncept och en design som speglar Lovestores attityd om att ha ett avslappnat förhållande till kärlek och sexualitet.
Lösning: Värdeorden kärlek, lust, passion och omtanke togs fram. Logotyp, färgval, typografi, grafiskt manér och bildval förstärker Lovestores ton och attityd – kommunikationskonceptet “Lust med omtanke”
Enheter: Posters, vykort, skötselråd, påsar och skyltsystem togs fram till butiken 2008. Webbplatsen utvecklades och lanserades 2014.
Kundcitat: Mitt namn är Carina Eiche, jag äger och driver butiken Lovestore. För oss är företagets varumärkesidentitet mer än viktig, den är A och O för att vi ska kunna förmedla vilka vi är och vad vi står för inom detta delikata område. Det är en smal balansgång att presentera vår profil på ett tydligt, tryggt och avslappnat vis och ändå behålla den sensuella touchen. Malin & Co har på ett mycket inkännande vis hjälpt oss att utåt uttrycka just den känslan vi har och brinner för i våra hjärtan! Samt gett oss en design som kommunicerar våra värderingar. Rakt, snyggt och proffsigt, vi är supernöjda!
Webb: lovestore.se