Sara Nordenberg

Bakgrund: Sara Nordenberg är sångerska, låtskrivare och är sedan länge ett respekterat och eftersökt namn i sångsammanhang. Hösten 2012 släppte hon sitt första soloalbum “Mine”. Musikaliskt finns många beröringspunkter med det som kommit att kallas ”Americana”. Element av country, blues, soul och pop blandas i en självklar mix som är Saras egen. Materialet har skrivits ihop med andra – Peter Hallström, Pelle Ankarberg, Anders Lundquist, Daniel Zangger Borch, Paul Börjesson och Stefan Ekstedt.
Uppdrag: Varumärkesplattform, visuell identitet och varumärkesbyggande bilder. Design och produktion av webb, musikvideo, digitala och tryckta kommunikationsenheter.
Utmaning: Mitt uppdrag var att se över Saras “look and feel” att ta Saras personlighet, med musiken och rösten i fokus, och skapa en röd tråd i det visuella uttrycket. Det blev ett dygns plåtning och filminspelning i det fantastiska “Slottet” Villa Kassman på Storholmen och resulterade i Saras skivomslag för “Mine” och video till “Just let go”.
Vidare: Sara fortsätter tillsammans med mig och det övriga kreativa teamet att utveckla sitt koncept med musiken, samtalet och den nära upplevelsen. Hösten 2013 började Sara sina uppskattade livespelningar med gästartister i Cabarén på Nytorget 6. Gästartisterna som bjöds in var Theodore Jensen, Staffan Hellstrand och Lisa Nilsson. I februari 2014 flyttades live-spelningarna till baren i källaren på Tranan med gäster som Bo Sundström, Sara Isaksson och Patrik Isaksson.
Kundcitat: “Malin är en kreativ inspiratör och kreatör som tog sig an mig och mitt material på ett vaket och tydligt sätt. Med en genomgående känsla av värme och geniun noggrannhet skapade hon en fantastisk plattform för mig att stå stadig på. Ingenting lämnas åt slumpen. Det är kul, levande, kraftfullt, proffsigt och med en massa hjärta.” – Sara Nordenberg
Webb: saranordenberg.com
Itunes: Mine